Post by forrubuckloman on Mar 16, 2022 10:38:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton’s Mystery Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton’s Mystery Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за безкрайни токени ▞▞▞
▞▞▞ Layton’s Mystery Journey 2022 version ▞▞▞
Обичам продължението на серията Layton чрез тази игра. Той е изключително полиран и се чувства точно като DS аналог. Сега, ако можете просто да пренесете игрите на Layton на мобилни устройства. Бих платил точно толкова, ако не и повече за всички тези!
Страхотна игра за игра без wifi/данни, объркана къде отиде Лейтън, но все пак готина.
Много забавни пъзели, глупава, но приятна история. Напълно си заслужава цената.
Остава ми на професор Лейтън, обичам го 😄
Здравейте готино! Над 9000 е!!!!
Сериалът PL е любимият ми сериал. Аз съм фен почти половината си живот и сериалът наистина ми оказа положително влияние. Толкова съм развълнуван от тази най-нова част; Аз съм в глава 2 и е страхотна! Все още има онзи лайтонски чар, но с малко модерен обрат и пъзелите са страхотни както винаги. Нямам търпение да видя как ще се развие сюжетът!
Харесва ми да играя тази игра, защото това не е типичната ви филмова игра, в която просто играете играта и сте готови с нея. Това е преживяване. Това е първата ми игра на Layton, изненадан съм, че не играх този тип игра по-рано. Героите са симпатични, пъзелите са трудни, а историята е интригуваща. Единственото нещо, което наистина искам, е повече от тези игри на мобилен телефон, а не на 3ds. На 3ds е добре, но е толкова удовлетворяващо да го имаш под ръка. Освен това графиката прави играта да изглежда по-добре.
Страхотна игра! Би било по-добре, ако има опция за слушане на японския оригинален глас, вместо английския. И повече езикова поддръжка. Но трябва да благодаря на разработчика, че го пусна на мобилен телефон!
Layton’s Mystery Journey 어드벤처 mok
Анимацията е хубава и всичко, но действителният геймплей е твърде рядък за мен.
Страхотно допълнение към франчайза на Layton. Катриел Лейтън е приятен герой и играта има за цел да я запознае с франчайза и да покаже нейното пътуване към установяване на себе си и детективската агенция, която е открила в Лондон. Харесва ми да имам опция за запазване в облак, за да можете да премествате файла си между устройства. Като цяло съм много доволен от играта и съм много заинтересован да видя къде Level-5 отвежда героя на Katrielle в следващата си част.
Това е истинска лейтън игра!!!
Layton’s Mystery Journey Avontuur xxsr
PSA: Ранният пъзел Failing Scales е зле представен. Кантарът не претегля неправилно захарта, а по-светлите сиви линии не "светят". Просто се пита кои две едноцифрени числа биха станали различни числа, които са съответно едно по-високо и едно по-ниско, ако премахнете долната лява част. (за разлика от това да станем глупости)
Пъзелите са страхотни, както обикновено. Напълно си заслужава цената.
Проблемът, който имам в момента е, че когато ми каже да закарам мотора на друго място. . .въобще не ми позволява
Той спря да работи и вече не може да играе, само черен екран.
Layton’s Mystery Journey Avontuur xxsr
Това е забавна игра. Това ми хареса. Иска ми се да имаме повече връзка с другите игри и някои от пъзелите ми изнервяха, но иначе беше страхотно.
Усеща се точно като една от класическите игри на Layton DS. Като цяло страхотно забавление и плътност и изработка, които са необичайни в мобилните игри. И все пак, писането и гласовата игра ме накараха видимо да трепна в много случаи, а мистериите, които решавате, бяха лоши предсказуеми. Почти всички те решаваха по-скоро омрачаващи съвпадения или недоразумения, отколкото истинска детективска работа. По същия начин пъзелите се облягаха силно на страната на „латералното мислене“, представяйки ви много интригуващ и разрешим пъзел като тъжно погрешно насочване за отговор, който беше технически правилен по най-утежняващия начин. Задръжките настрана, горещо препоръчвам за феновете на поредицата Layton и пъзелите като цяло.
Определено си заслужава покупката! Обичам го (๑˙ϖ˙๑) Имах Diabolical Box на DS и го получих възможно най-скоро. Контролите са страхотни. Анимация невероятна. Засега не мога да намеря нищо нередно в него (っ ॑꒳ ॑c). Сюжетната линия е интересна. Ще се насладя на това без съмнение
Страхотни пъзели и сладка история
Layton’s Mystery Journey Phiêu lưu pkf
Страхотна малка игра. Прекарали са 15 часа в играта и все още пускат малко допълнително съдържание, като правят ежедневни пъзели безплатно! Силно препоръчвам това.
Това е доста добра игра, купете я! Но много фенове излязоха разочаровани от някои аспекти от него. аз не съм изключение.
Удивително е, че могат да предложат толкова много съдържание на толкова ниска цена. Платихте много повече за игрите на Layton в миналото!
Обичайте тази серия от игри! Обичам да го имам и на телефона си!
Darkness and Flame 1 CE Avanture jnv
Много добре безпроблемен геймплей, реализиран на мобилни устройства, идващи от устройства на Nintendo в миналото. Тази игра си струва всеки цент и е по-евтина от 3DS версията, която ще излезе за около 40 долара по-късно тази година.
Layton за Android, най-накрая. Сега трябва да добавите записвания в облак и постижения чрез Google Play Games и това ще бъде всичко.
Не мога да играя тази игра, защото пише, че телефонът ми е руутван или модифициран по някакъв начин. Имам нерутиран, немодифициран Asus Zenfone 3 Laser. Най-лошото е, че се опитах да се свържа с разработчика за възстановяване на сумата и не получих отговор. Стойте далеч от тази игра. Редактиране разработчикът никога не е отговорил на съобщението ми, но открих, че играта работи сега.
Твърде много от пъзелите са трик въпроси.
Layton’s Mystery Journey 어드벤처 mok
Забавлявайте се с играта. Историята е приятна, пъзелите са забавни. Едно оплакване би било, че паметта е много изостанала и е неизползваема, което е жалко, когато искате да записвате бележки, докато решавате пъзели.
Добре, но постоянно се срива.
Телефонът ми не е руутван и пише, че няма да работи, защото телефонът ми е променен. Nexus 6p.
Никога преди не съм бил толкова доволен от игра, която ме троли толкова силно.
Обичам поредицата на професор Лейтън откакто изиграх първата си игра от нея. Това е още едно красиво допълнение към историята. Катриел, Ърнест и Шерл напомнят, че тази поредица все още не е приключила и че това ново трио работи страхотно. Още толкова много мистерии дори след приключване на играта. Катриел е страхотен персонаж и се радвам, че първото ми впечатление от нея не се оказа истина. Също така пъзелите са фантастично лайтонски.
Забавна игра, която напомня на ранната графика на Layton. Завърших само до Случай 6, но играта досега играе по-скоро като серия от странични куестове, а не като всеобхватна мистерия, която постепенно се разкрива. Като цяло забавна игра. Искам да отбележа, че преводът на един от пъзелите (засега) ме отблъсна. Няма да давам твърде много, но по-добра дума за пъзел, включващ математически операции, може да бъде „решение“, а не „сума“, тъй като сумата означава събиране.
Като човек, който е играл всяко заглавие от поредицата, мога да кажа, че това е наистина изчерпателна игра на Layton. ОБИЧАМ новите герои, както и всички намеци към предишни заглавия. Нямам търпение за следващия!!! Надявам се следващия път на по-дълга игра, но за първото мобилно издание и предвидената цена това надмина очакванията!
Единственият ми проблем е, че не може да се премести на моята SD карта. Може би проблема е само в моя телефон.