(Android/iOS) US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz csaló kód a pénz növeléséhez
Mar 16, 2022 10:35:51 GMT -5
Post by forrubuckloman on Mar 16, 2022 10:35:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a pénz növeléséhez ▞▞▞
▞▞▞ US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz 2022 version ▞▞▞
Nem frissítek. Trump továbbra is az elnök
Politikai játékokat és tévéműsorokat is szeretek
Jó játék az elnökök memorizálására, és valójában nagyon szórakoztató, beleértve az összefüggéstelen Joe-t is. Menjünk brandon/FJB
Ez a játék nem túl élvezetes.
Utálom ezt a játékot, aki ezt készítette, egy nagy kövér tehén és egy részeg retard
Kiváló és informatív játék. 2 napon belül minden kérdésre válaszoltam. Most már tudtam az Egyesült Államok összes elnökének és alelnökének nevét 😊
Szeretem ezt a játékot. Ez a játék egy gyönyörű kvíz.
Ez jó.
Ez egy jó alkalmazás. Tetszik. Remélem, további nagyszerű alkalmazásokat fog készíteni
Segít a tanulásban
Donald Trump és alelnöke ez a legjobb ajándék az egész világon, kérjen meg minden Google-t, hogy írja be a szótárba sok mindent, amit nem tudok elmagyarázni, mert ez a legjobb ajándék a világon
Köszönöm
Oktatási fejtörő! Tetszik . Köszönöm.😊
Jó kvízek, sok információ, szép tervezés
US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz ትርኪምርኪ kpp
Bárcsak több kérdés lenne
Nagyon tanulságos és kevésbé időigényes módja az információszerzésnek.
Túl könnyű. Jobb lenne, ha több információ állna rendelkezésre, mint csupán az arcok, vagy legalább a lehetőség, hogy rendelkezzenek.
US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz Soru Cevap fea
Nevelő
Rendben volt. Túl sok hirdetés, valamint egy olyan élmény, amikor jól voltam, de minden törlődött, és mindent elölről kellett kezdeni.
oké
Ez az alkalmazás awsome.i tetszik és szórakoztató.
Ez egy csomó igazán kiváló tanulmányi kártya és asztal, nem játék. Bárcsak megengednék, hogy megválasszák, hányat tanuljanak egyszerre, ahelyett, hogy egyszerre végignéznék az összes elnököt, alelnököt stb.
US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz Soru Cevap fea
Rossz
Szórakozom, hogy többet megtudjak az elnökeinkről. Csak azt szeretném, ha ez meglenne, amikor először értesültem az elnökeinkről.
JÁTSZOTTAM EZT VELÜNK. ELNÖK JÁTÉK ELŐTT. EZ VOLT . FANTASZTIKUS.
Sky Baron: War of Nations የእንቅስቃሴ jhsc
Nem szeretem a flash kártyákat. Nem méri azt sem, hogy hánynak van igaza, nem ad (kivéve az elnökválasztás dátumát) semmilyen információt az elnökről.
US Presidents and Vice-Presidents - History Quiz 퀴즈 onf
Jó tanulságos
Nagyon élveztem ezt az alkalmazást. Nagyszerű történelemtanári és elnöki elismerő játék, tiszta és frissítő, kiváló képek, mint a hangok. Köszönjük az alkotást.
Ez jó, de jó lenne, ha tényeket közölne róluk, hogy többet megtudhassunk néhány dologról, amivel elnökként szembesültek.
Pas de #45? Oussein Oubouma most kijött. Donald J. Trump a 45. számú elnök. Az idegesítő reklámokról nem is beszélve.
Nagyon jó! Nem sietteti.
Ez jó játék
Unalmas.
Remek, kiváló, jó munka, minden rendben volt. Kösz
A jövőben szükségem van az alkalmazásokra
jó alkalmazás a tanuláshoz
Tanulságos, szórakoztató és informatív
Ötcsillagos lenne, kivéve, hogy nincs benne semmi triviális tény.
Szeretem, ha tudomást szerezek korábbi elnökeinktől.
Ez nagyszerű és tanulságos!