Post by forrubuckloman on Mar 16, 2022 10:17:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (багато золота) ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Просто клас
Ця гра весела, але ця версія потребує багато допомоги. Додаток виходить з ладу майже щоразу, коли я намагаюся почати нову гру, досягти кінця гри або придбати більше 2 угод одночасно. Іноді він навіть вилітає, коли я його відкриваю.Я не впевнений, чи це пов’язано з поточною версією Fruit Ninja чи з оновленнями програмного забезпечення на моєму телефоні. Крім того, на даний момент багато повноважень ще відсутні.
Мені не дуже подобається писати погані речі про ігри, тому що я обожнюю, як сильно розробники вкладають у свої ігри та оновлення. Тож насправді у мене є лише одна проблема з грою. Коли я відкриваю гру, щоразу, коли я вибираю розділ, я відчуваю невелике відставання з кожним скибочкою фрукта. Крім того, гра працює просто чудово, і я можу грати в гру без проблем.
Fruit Ninja® Zręcznościowe tzxs
Одна з найшкідливіших ігор, які я коли-небудь бачив. Ви в буквальному сенсі нічого не можете зробити без перегляду реклами, більшість з яких не мають кнопки закриття, коли вони закінчуються, тому ви змушені перейти на сторінку рекламованого додатка чи гри Play Store. Не грайте жодної гри від цієї компанії.
Гарна гра, але є деякі помилки, коли справа доходить до оновлення блейдів, я просто сподіваюся, що вони скоро будуть виправлені.
Інколи це зупиняється, але крім цього у мене немає жодних проблем.
Я знаю, що це не працює на деяких людей, тому вони справді знають, для яких пристроїв він не працює. Або виправити це для всіх. Якщо це спрацює, це чудова гра. Додавання приходять, але їм потрібно заробляти гроші на грі! Це лише кілька доповнень, це класична дивовижна гра.
Я пам’ятаю, як 6 років тому міг плавно запускати цю гру на ipod touch. У ньому майже не було реклами, і грати було приємно. Тепер гра гальмує, коли викинуто більше 5 різних видів фруктів, а гра рясніє рекламою. Для деяких оголошень мені довелося вийти з гри та повернутися! Я неймовірно розчарований тим, що вони зробили з грою. Єдине, що вони додали, це новий або два режими, щоденні винагороди та мікротранзакції. EA купила гру чи що? 2/5
Подобається ця гра, але БУДЬ ЛАСКА, БУДЬ ЛАСКА, виправте проблему зависання. Це, м’яко кажучи, обтяжує...
клас🍉🍉🍉🍉
Загалом чудова гра, трохи дратує, тому що спадне меню досягнень google play перериває ігровий процес і не дозволяє вам нарізати більше фруктів у грі – це справді обурює, тож, можливо, розблокуйте досягнення в кінці гри? Дякую
Добавте українську або російську мову
Мені подобається ігровий процес і його концепція. Але на моєму телефоні він дуже гальмує. Це заважає грі і змушує мене сумувати за фруктами та комбо. Мені також не подобається нова установка гри, де ви можете отримати мечі та інше, лише підвищуючи рівень, це займає занадто багато часу.
Гра невключається грати неможу
Ігри під Kinect, Аркади ... Схожі новини. Скачать Fruit Ninja: Puss in BootsPuss In Boots (2011/Wii/ENG)MegaMind / Мегамозг
фруктовий ніндзя — хороша гра, але я хотів бути більше схожим на арену з відкритим світом, де ви можете битися з іншими гравцями, щоб отримати їхні клинки, і чому, в біса, ви налаштовуєте своє лезо, як на цьому американському клинку, я хотів би, щоб я міг поставити індійський прапор це . Я хочу більше, будь ласка, додайте режим історії, який перше, що я сказав вам зробити, зробити це відкритим світом і онлайн-режим, де ви можете створити свого власного персонажа, а потім битися з іншими гравцями, і я закінчив, до побачення. будь ласка, зробіть це рівнозначним.
Монстр Даш, iOS. Раскулли, Xbox 360. 2011, де Blob 2, Nintendo DS. Fruit Ninja FX, Аркада. Фруктовий ніндзя Кінект, Xbox 360. Fruit Ninja Frenzy, Facebook.
Fruit Link - Line Blast Gündelik isyk
Нова версія підвисає!!!.
Це дійсно весела гра, але проблема в тому, що ви завжди повинні бути в мережі, щоб грати в цю повністю однокористувацьку гру. Btw це дійсно круто.
Напиши це під 3 іграми і хлопні 3 рази. І під. Подужкою. Булу. Айфон
Супео
Чесно кажучи, я любив цю гру в дитинстві, але вона продовжує закриватися, коли я відкриваю її або після гри. Я щойно завантажив його, тому не знаю, що відбувається
Ігри для андроїд фруктовий ніндзя. Зламана Fruit Ninja
Дослідники виявили, що такі додатки для iOS читають дані буфера обміну ... New York Times тощо) , ігри (Bejeweled, Fruit Ninja, Plants vs.
Не можу відкрити програму, тому що мені потрібне підключення до Інтернету, і я не міг під’єднатися, коли був у літаку. Я був дуже розчарований, оскільки зміг це зробити багато років тому, не потребуючи підключення до Інтернету.
Фу ужасно!!!!!!!! Тільки закачала телефон зрасу став глючить!!!!! Я закачала в ключила програму і все!!!! Глючить! Я навіть не пограла, не одного фрукта не порізала!!!!!!!!!!!! Ужас!!!! 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😵
Не цікаво коли довго граєш
У кошмарі реклами гри, щоразу спливає!!! Я не проти платити за версію без реклами, але не зміг її знайти, будь ласка, знайдіть інший варіант, щоб використовувати свою гру
Розпишіть3 ігри та хлопніть 3 під подушкою буде айфон
Вони повністю знизили якість програми, ніж вона була раніше. Тим не менш, це все ще фруктовий ніндзя і хороша гра.
Я люблю цю гру, я пам’ятаю, що всі різні леза мали різну силу, що було весело. Але зараз все просто говорить, що скоро, і немає сенсу навіть оновлювати леза. Крім того, я був на 27 рівні, а потім наступного дня, коли я завантажив гру, вона позбулася всього мого прогресу та лез, які я розблокував, що дійсно дратує
Ігровий процес в порядку, але він постійно зависає від мене, навіть тимчасово зависає мій телефон, якщо ви, хлопці, зможете виправити ці збої, я можу знову завантажити цю гру, але до тих пір.......
Мені подобається ця гра. У мене була вона раніше, але я встановив її, і екран просто чорний, на ньому написано, що люди, які її створили, залишаються чорними назавжди.
Не могу никак скачать Пнх зб
Грайте Fruit Ninja на CrazyGames
Fruit Ninja(без лактози)
Напиши це 3 іграми хлопни 3 рази і під подушкою айфон
А як захоплює гра Fruit Ninja, коли помахом пульта рубаєш фрукти точно самурай! ... розпорядженні: гонки, стратегії, аркади, головоломки, стрілялки, 3D.
Лвлуо
Номік
Я б сказав, що це хороша гра, але реклама мене дуже турбує, я думаю, що ви, люди, повинні щось зробити для цього. Одна з ігор, яку я приділила час, але іноді це зависає. Деякі проблеми з gmail... загалом, це хороша гра .
Це дійсно весела програма, але єдиним недоліком є те, що вона хитає, тому я іноді програю, але не весь час, тому мені дуже подобається ця гра. T_T Y-Y
Це моя найулюбленіша гра в Play Store, фрукти ніндзя та багато іншого, вона мій улюблений, вона також дуже гарна якість, якщо у вас, звичайно, немає багато стрибків відставання, але це якась пригодницька гра, плюс є різні стилі додзё, це також розказує вам якщо ви хочете бути ботаником, наприклад, знати всі факти про фрукти...: Чи знаєте ви, що персики раніше називали перськими яблуками? але так, гра чудова!
Повільно грузить тому 4 бали а так гра просто клас !
бути llllllllllllllll llllllllllllllllll
Дуже довго грузити