(Android) Thetan Arena: Survival MOBA apgauti kodas, kad gautumėte daugiau aukso
Mar 16, 2022 10:15:00 GMT -5
Post by forrubuckloman on Mar 16, 2022 10:15:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thetan Arena: Survival MOBA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas, kad gautumėte daugiau aukso ▞▞▞
▞▞▞ Thetan Arena: Survival MOBA 2022 version ▞▞▞
Thetan Arena: Survival MOBA Aksi rsyl
Labai labai linksmas, vertas, net manau, kad verta jį nusipirkti, pasirodo po metų ar daugiau
žaidimo klaidoje "Negalite pradėti rasti žaidimo dėl nestabilios delsos . Bandykite dar kartą vėliau" pataisykite
Bandžiau nusipirkti personažą, tada jis nepavyko, o dabar mano ekrane yra besisukantis ratas ir aš negaliu žaisti. 10 kartų išjungiau programą ir net du kartus iš naujo paleidau telefoną. Tas pats dalykas. Nebegaliu prieiti prie žaidimo. Nuostabus žaidimas, bet kas dabar...
Pirkau ne gTHC bendrą kortelę šio žaidimo parduotuvėje, o ne svetainėje. Bet aš nieko negavau ir jau sumokėjau už tai, esu nusivylęs, tikiuosi, kad tai greitai bus ištaisyta
Ar galite pridėti daugiau pritaikomų valdiklių, aš negaliu net judėti nepažiūrėjęs į vairasvirtę, ar galite pridėti daugiau pritaikomų valdiklių ir ar galite plsuoti, kad jūsų požemis nebūtų nematomas
Puikus žaidimas ir didelis uždarbis su NFT personažais.
Man patinka šis žaidimas. Bet aš visada įstrigo ieškodamas žaidėjų. Tai turi būti ištaisyta. Apmaudu prarasti taškus vien dėl to, kad negali patekti į rungtynes.
Jūsų superžvaigždės režimas. Žvaigždė slysta tik priešo zonoje... pataisykite tai... žvaigždė turėtų slysti viduryje. ne priešo bazėje
Kaina JAV krito taip greitai, o kūrėjas netgi paėmė pinigus, kad investuotų į kitus, tai tik laiko klausimas, žaidėjui nusibosta
žaidimas yra gražus, bet jis kabo tiek daug kartų. Turiu greitą interneto ryšį, o telefone taip pat yra pakankamai vietos, bet mano herojus įstringa tarp žaidimų. Jis negali judėti, gali užsidegti, jis užstringa tarp žaidimų ir jie naudoja botus, turinčius tą patį pavadinimą, kai žaidžiate žaidimą. botai gali laimėti rungtynes bet kokiomis sąlygomis ir jie turi geriausią herojų, visa tai manipuliuoja žaidimu. jei jie nori, kad tu laimėtum, jei nori tave prarasti žaidime, jie tai daro, net jei tu žaidi geriausiai
geriausia, bet negaliu bendrauti su komandos draugais tik 3 žvaigždutės... tikiuosi, kad kūrėjai skaitys
F2P P2E yra beveik neįmanomas ir neįmanomas. Norėdami pradėti P2E, turite patekti į Master I rangą. Ir tai gana sunku pasiekti turint laisvą herojų.
Slotomania 日本語版 ~ スロット Kasiino mzc
Ryšio problemos. Didelis ping, nors mano wifi yra stabilus. Piršlybos užtrunka per ilgai ir dažniausiai mane atjungia kiekvieną kartą. Atnaujinimas: Ilgos piršlybos ir didelis ping dabar yra ištaisytos, nors vis tiek negalite pakviesti kitų žmonių.
Kol kas mėgaujasi žaidimu. Bet labai sunku pasiekti lygį.
Įsivaizduokite, kad laukiate, kol būsite susilyginęs dueto mūšio karališkajame žaidime, ir supraskite, kad jus pakeis kitas grotuvas, kuris valdo jūsų ekrano atkūrimą. Tai patyriau du kartus žaisdamas Thetan Arenoje. Mano patarimas yra tiesiog nešvaistykite duomenų ir laiko žaisdami, nes galiausiai pašalinsite žaidimą.Sugedo piršlybos ir įkėlimo ekranas... negaliu žaisti 5 dienas
Šis žaidimas tiesiog vilioja žmones gauti atlygį. Žaidėjai nežinojo, kad į žaidimą įdėjo 4 robotus. Ir jie tikrai laimės. Patyriau žaisdamas su robotais. esame mažame rate su 8 žaidėjais. 7 robotai niekada nekovoja vienas su kitu, net mes esame šalia. Vienintelis jų taikinys esu aš. Daug juoko
Turiu problemų prisijungiant, jis nepriims mano el. pašto, kad CONFIG IS NULL
Thetan Arena: Survival MOBA Aksi rsyl
Prašome ir toliau taisyti klaidas, ačiū, jūs sukūrėte tokį nuostabų žaidimą, todėl prašome, kad jis veiktų gerai
Nesubalansuotos piršlybos, kartais vėluoja, labai nuobodu be užduočių. Tos pačios senos solo, komandinės rungtynės
Šis atsitiktinio režimo metimas, užuot leidęs žaidėjams rinktis, yra toks blogas. 2 kartus įjungtas dueto režimas, bet neįjungtas solo režimas (kurį man labiau patinka žaisti) ir negaliu pasirinkti režimo, kurį mėgstu žaisti (konkrečiai kaip superžvaigždė)
Thetan Arena: Survival MOBA የእንቅስቃሴ kktm
Naudodami nemokamą paskyrą negalite progresuoti. Kiekvienas pralaimėjimas anuliuoja pergalę, užblokuoja progresą ar net priverčia prarasti pažangą ir gretas. Vienintelis būdas pasipelnyti yra nusipirkti vieną iš herojų, kurie meta monetas tikrais pinigais. Jei apsimeti, kad uždirbi pinigų tik su nemokamais herojais ir rangais, pamiršk, to padaryti negalima. Kūrėjai yra pernelyg godūs ir nori priversti visus leisti tikrus pinigus.
Aukštas pingas ir sistema, suteikianti jums aukštesnio rango žaidėją su galingu charakteriu, yra viena iš didžiausių problemų, su kuriomis susiduriate žaidimo metu. Klaida iki šiol nepataisyta. Jie tiesiog daro kvailį, jei pradedi sparnuoti, tada jie atneša aukšto rango žaidėją, turintį dideles galias, kad tu prarastum. Aš sėdžiu šalia savo wifi maršrutizatoriaus, tada ping taip pat kyla labai aukštai ir žaidimas vėluoja. Jūs negalite laimėti, todėl prašau nežaisti šio žaidimo
Įgūdžiai taip lėtai atšąla ir negali būti panaudoti per avarinę situaciją ir susiduriama net su pagrindinėmis atakomis, todėl prireiks 3–4 sekundžių, kol galėsite panaudoti pagrindinę ataką
Gera grafika žaidžiant žaidimo pamoką, bet kai pamoka baigta. Fojė pasidarė vėlu, aš taip pat negaliu nemokamai pretenduoti į naująjį 3 nemokamą herojų ir 1 pasirinktą herojų.
Žaidimo sąsaja niūri, meniu per daug klaidingas, ypač piršlybos vakarėliuose.Net negalite pakviesti savo draugų į vakarėlį, nes tai rodo, kad jie neprisijungę, net jei nėra. Žaidimo valdikliai taip pat nėra sklandūs, todėl įgūdžiai perduodami labai lėtai, todėl net jei žaidimas turėtų vykti sklandžiai, per rungtynes jis vėluoja. Prašau tai pataisyti ir teikti pirmenybę partijų sistemai. Apmaudu, kad klaidos, kurios negali žaidėjams žaisti su draugais per vakarėlį, apsunkina užimtumą.
Po atnaujinimo yra klaida, pataisykite ją, aš visada uždraudžiau rungtynes dėl šios klaidos, kartais ji sustoja įkėlimas prieš prasidedant žaidimui
Grab APK - Latest version 1.1 - Android Apps Game
Rengiant rungtynes buvo daug klaidų, ypač kai esi bronzos reitingas. Aš atnaujinsiu šią apžvalgą, jei ji taps geresnė.
Šis žaidimas trikdo jūs turite rungtynių kurį laiką negali jūsų herojus ar vardas, o ne kontroliuoti
Thetan Arena: Survival MOBA Экшен ltp
Juokinga, kaip mano apžvalga buvo ištrinta qgain. Tai mano trečioji apžvalga. Groti solo arba duetu muštynių metu; net sudaužę 6-8 dovanų dėžutes jie nepatobulins įgūdžių kaip kas??!!!!
Puikus zaidimas. 2 žvaigždučių bcs nestabilaus serverio ir keletas klaidų. Atsitiktinis atsijungimas kritinėje žaidimo situacijoje nėra gera patirtis, taip, tai įvyksta daugiau nei 5 kartus per 2 žaidimo dienas. Mano wifi ir duomenys veikia puikiai, mano telefonui taip pat reikėjo visų įrenginio reikalavimų. Gali būti, kad žmonės greitai nenorės investuoti daugiau NFT, todėl jūsų žaidėjai jausis nepatogiai ir jie nebus taip ilgai užsilikę šiame žaidime. Ištaisykite serverį ir klaidas, kad žmonės liktų ilgiau.
Thetan Arena: Survival MOBA Экшен ltp
Geras žaidimas, bet toks greitas žaidimo laikas, pratęskite kiekvienos kovos rungtynių laiką
Šis žaidimas yra gerai, tačiau piršlybos užtrunka per ilgai ir jūs turite daug kartų paleisti žaidimą iš naujo. Tai taip pat sudėtingas žaidimas ir jūs daugiau pralaimite, nei laimite. Tai tarsi jie nori, kad pirktumėte herojus, kad galėtumėte laimėti daugiau. Visai nesąžininga, kad žaidėjai nieko neišleidžia.
Blogiausias visų laikų žaidimas, jie norėjo įdėti kietų robotų, jie nepriverčia mūsų laimėti žaidimo, jie tiesiog grobė iš mūsų pinigus, jie surengė specialų renginį, kad sužaistumėte tą įvykį, jums reikia išleisti pinigus, kokia prasmė uždirbti pinigus, kai kol kas investuojame. nieko neuždirbau, šis žaidimas turi būti uždraustas, jei šis žaidimas būtų išleistas Indijoje, aš iškelčiau bylą ir nutempčiau juos į teismą, kad įsitikintumėte, jog jūs į jį neinvestuojate...
Blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, kiekvienoms rungtynėms prireikdavo iki 2 minučių, kol rasi rungtynes, o jei planuoji užsidirbti pinigų, tai tiesiog pamiršk, kol nebūsi profesionalus žaidėjas ir turėsiu gerus komandos draugus. turėdamas gerą komandos draugą ir aš vos sugebėjau pasiekti varinį 5, o dabar man atrodo neįmanoma pasiekti bronzos 1, tik laiko švaistymas, verčiau žaisk brawl stars, jei žaidi dėl malonumo. Tai tik pigi muštynių žvaigždžių kopija, viliojanti žaidėjus duodami netikrus pinigus
Iš pradžių buvau toks laimingas ir susijaudinęs dėl šio žaidimo, bet jau nebe. Žaidimo eiga niūri, taip sunku pasiekti aukštesnį lygį ir nėra jokios naujoko apsaugos. Kiekvieną kartą savo rungtynėse galite sulaukti itin galingų priešininkų, o atsitiktiniai komandos draugai dažniausiai yra robotai. Taip pat žinote, kodėl, bet žaidimas man duoda blogą ping, nors mano delsa yra pakankamai gera, o taip pat ir mano įrenginys, jis dažniausiai sugenda arba sugenda. Žaidimas turėjo didžiulį potencialą. Labai juo džiaugiausi. Deja, patirties nebuvo