Post by aqarsubtairo on Feb 6, 2022 4:22:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много токени ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Играта има хубава концепция. Така че нека започнем с 5 звезди. Всеки проблем се приспада 1 звезда. Първо, винаги получавам нежелани реклами след ниво, но никога не мога да получа нещо безплатно с реклама. Приспадната е 1 звезда. Второ, няма предизвикателство. На завършени няколко нива през първия ми ден и умрях веднъж НАЗНАЧЕНО, за да видя какво ще се случи. Още една звезда. Моля, поправете ги и може би ще запазите 5 звезди.
NERF Epic Pranks! е създаден от екип разработчик HOMA GAMES в жанра на Екшън. Android Топ осигурява всички версии на NERF Epic Pranks! и можете да го
66🤑🤑
Забавна игра, но когато всеки път, когато се опитам да си купя бластер, тя работи и известно време се опреснява, известно време, затова премахнах двете звезди
Играта е добра, но защо не мога да получа реклама за награда, дори и да имам добра интернет връзка, така че съм останал с пистолета по подразбиране
Не е лоша игра
NERF Epic Pranks 1.7 Mod Отключен. HOMA ИГРИ ... DEAD MEAT A Zombie Survival 3D FPS Екшън игра 1.9 Mod Безплатно пазаруване.
Това е добра игра и има невероятни оръжия, но повече, защото почти взех всички оръжия за два дни, а също така получавам и реклама всеки път, когато завърша ниво
Помага ви, когато искате да пораснете и да практикувате като лов, това е най-добрата игра
Обичам тази игра много, има толкова много оръжия за събиране и герои и танцови движения, когато стреляте по другия човек с пистолета си Nerf и всеки трябва да получи това приложение!
Твърде много реклами. Мога да играя цял ден, но тези реклами ме правят луд. ще го деинсталирам :/
забавно да играя..не мога да премина ниво 161.. веднага след последния куршум, приложението се затваря и трябва да пусна отново последното ниво.. не се оплаквам или нещо подобно. Само да ви уведомя 🙂. Започнах отначало 🤣
Тази игра е много забавна, тъй като аз изтеглих играта и не ми е толкова лесна и забавна, дори няма много добавки, продължавайте в същия дух😁😍
Това е страхотна игра с минимално количество реклами, от които всяка друга игра се нуждае, стилът на изкуството е собствена творческа форма и е по-лесно да напредвате през нивата на играта, тъй като няма нищо невероятно трудно 😀
Доста забавно. Синът ми изтегли това приложение, но аз вероятно го играя повече от него. Мразя рекламите. Иначе щях да ти дам 4*s. О, добре.
NERF Epic Pranks! অ্যাকশন xkyk
Играта не ми позволи да взема никакви бластери и рекламите за получаване на бластери не работеха. Не можах да получа никакви бластери, защото бутонът за реклама не работеше, поправете това, моля
NERF Epic Pranks! অ্যাকশন xkyk
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop عمومی titn
Забавна игра, но МНОГО много реклами. Не можете да получите артикулите, дори когато искате да гледате рекламите за тях.
Не е забавна игра, имам може би пет неща, които трябва да кажа, първо са добре рекламите, но каква ще е играта без реклами намигване намигване все пак второто нещо е играта е скучна, тъй като, по дяволите, никой друг не обува, че вие и не е като безплатна роум игра и всичко, което трябва да направите, е просто да ги застреляте и не им позволявайте да ви видят в бялото им супер скучно Искам да ям само до ниво 50 и изтрих играта, която беше третото нещо, което щях да кажа четвърто нещо е, че разработчиците правят актуализация
Абсолютно мразя играта, в която поставят толкова много реклами, че е досадно и всеки път, когато се опитам да играя игра, това е единствената реклама, която се показва
Описание на NERF Epic Pranks! The NERF battle is ON! Can you Tag everyone without being Caught? Grab your Nerf Blaster and Prank 'em all! BECOME THE BEST
Най-добрата игра на света
Това всъщност е наистина забавна игра, но точно преди да победя ниво 99 тя се срива
Хубава игра, но един проблем, който трябва да поправи, е, че е много изоставаща
ПРОДЪЛЖАВАМ да губя напредъка си всеки път, когато играя, ако можете да го поправите, ще вдигна 1 звезда на 4, но иначе е добра игра
Това е забавно, НО би било по-добре, ако ви позволи да съберете оръжията и парите, които спечелихте в този рунд. Вместо това иска да купите.
Играта за позициониране на продукти. Вероятно бихте могли да отидете на всеки уебсайт за игри от 2005 - 2014 г. и да намерите игра точно като тази.
NERF Epic Pranks! Akcija zfr
Забавна идея, но ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ... Всичко в играта е с реклама... Прекарвате повече време в реклами, отколкото в играта... Така че изтривам след 5 минути...
Това е страхотна игра и добро забавление и е забавна и безплатна, но не VIP, но е страхотна
Някак забавно, но се срива много на моя OnePlus 7 pro
Е, играта беше забавна, така че дадох 3 звезди, но когато получите всичко и завършите играта, всичко има нива.
Много добра игра, имате тази nerf gun и играете на хора, които се оглеждат наоколо, опитвайки се да ви намерят, и някои хора може да имат nerf пистолети и ако ги застреляте, ще ви намерят и ще се опитат да ви направят супер забавна игра, това е любимата ми игра в света, опитайте това е супер пупер забавно толкова много го обичам играя всеки ден всеки път, когато ставам, играя го толкова много обичам го толкова много го обичам толкова много
ТОЛКОВА СТРАХОТНО! НО ЩЕ ДАДАМ 3 ЗВЕЗДИ ЗАРАДИ РЕКЛАМИ.
Играта ме интересува и не ме отегчава през цялото време
Не мога да пусна видео, след като напълно напълних пистолета и той просто се зарежда.
Изтрива напредъка ви. Прекарах около 2 дни, опитвайки се да взема всички оръжия.
Играта не е лоша, но продължава да се нулира и да ме връща в началото! Много досадно
Правите едно нещо и има реклама. Можете да изберете да гледате реклама за допълнителна монета, ако пропуснете, все пак трябва да гледате реклама. Ако харесвате реклами, това е играта за вас.
Страхотна игра, само лоша физика като ripchain, който притежавам и веригата трябва да се движи и някои оръжия като разрушителя не трябва да са напълно автоматични, а други пистолети трябва да се стрелят скрий стреляй и моля добавете анимации за презареждане и след това сменете другите неща Написах като ripchain и пистолетите и добавям още неща като танцови движения и оръжия, защото имам всичко, моля, ДОБАВЕТЕ ПОВЕЧЕ НЕЩА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ПРОМЕНЯ РЕВЮТА СИ НА РЕВЮ С ЕДНА ЗВЕЗДА САМО ШЕГАТА
мех игра, но рекламите! Имам нужда от тях, но не заключвайте бластерите, които сте спечелили след рекламни стени.
NERF Epic Pranks ! Action kmd
Това приложение предложи на децата ми безплатен VIP пробен период. Те просто прочетоха, че е безплатно и не разбраха, че автоматично ще ги регистрира за СЕДМИЧЕН абонамент за $5,99 на седмица. Това е хищническо поведение от страна на създателя на играта. Те знаят, че тази игра е за деца и че ще се регистрират за неща, без да знаят какво правят и че родителите ще останат обратно $24/месец, без изобщо да се съгласят да го направят. Не позволявайте на децата си да изтеглят тази игра.
Твърде много реклами
Замръзва Трябваше да го деинсталирам и да инсталирам отново повече герои и безкрайна сюжетна линия
Добре, добре игра със същия тип нива, само нови оръжия, но всяко следващо докосване е реклама
Играта е наред, защото когато се опитам да взема пистолета, отнема цяла вечност.
Това е толкова забавно, защото получавате подарък от ниво 5, след което получавате легендарна кожа!!!!!!!!
Лесно е, но на всеки 2 пъти, когато не успеете или победите ниво, получавате реклама, също така трябва да гледате реклама, за да стреляте с нов nerf пистолет, така че да получите реклама много бързо