Post by aqarsubtairo on Feb 6, 2022 4:07:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Whitehead remasterálja azt
Ezúttal valóban megnyílik. Kérjük, javítsa ki a 2. epizódot és a Sonic CD-t
Minden nap nem kezdek bele új játékba, de megteszi magától, fúúúúúúúúú
5-öt adnék, ha működne, mivel élveztem ezt a játékot a kit katon. Indítsd el, és adok 5-öt, de most gyakorlatilag elloptad a pénzemet.
Jó volt, mondhatom, hogy nagyon élvezetes volt a játék 10 \ 10
Mini Market - Сooking Game સિમ્યુલેશન aig
Úgy tűnik, lollipop frissítés után, de a HTC one m7-em már nem tölti be ezt a játékot. Imádom ezt a játékot, és szeretnék újra játszani. Meg fogod javítani? Úgy tűnik, hogy néhány embernek problémái vannak már 2015 májusában.
Nincs megfelelő vezérlő támogatás, és nincs lehetőség a gombok visszaszerelésére. Míg a d-pad vezérli a mozgást egy szabványos kontrolleren, az ugrás gomb átkerült a jobb oldali bot alá! Szörnyű tapasztalat.
Sonic 4™ Episode I Arcade tzh
Ez a játék jó
Xbox One X Enhanced játékok listája | HDR, Ultra HD és 4K-s ...
Imádom ezt a játékot, annyira szórakoztató és nagyon jól tölt
Ezt a játékot el kell távolítani az App Store-ból, mert elavult. Azóta nem működik, hogy 2015 júliusában frissítettem az Android 5-re. Ez elég idő lesz egy fizetős alkalmazás kijavításához.
Nagyon jó, mert szeretem a Segát
Fuss
Windows 10 XP
Sonic legyőzni eggman
A fejlesztők most megálltak?
Sonic 4™ Episode I Arcade vnzr
Kérem, hogy a d pad legalább akkora legyen, mint egy sonic cd
Menj a Sega-hoz, ez 💩💩💩💩💩💩👹👹👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺🖓💢
Sonic 4™ Episode I Arkādes spēles mra
Mirror the Screen from Your Phone, to the Projector*iPhone and Android phones ... watching the latest episode of your favourite TV show is more comfortable
Ez történetesen az egyik kedvenc platformerem, amely megmutatja az Android-alapú eszközök teljes erejét. Szinte tökéletes, de vannak problémái. Nem egyszerű összegyűjteni mind a 7 káoszsmaragdot, mert el kell forgatnia a telefont, ami megnehezíti a vezérlők végrehajtását, és nem magától értetődő, hogy megpróbálja legyőzni Dr. Eggmant az űrállomásán. (Továbbá, miért nincsenek a Google Playen elért eredmények, vagy egy port az Android TV-hez... tekintve, hogy a konzolokon is volt Sonic 4?)
Letöltöttem ezt a játékot a fiamnak, és csak fekete képernyőt mutat. Aztán azt mondta, hogy kaphatok visszatérítést, ezért megtettem, és újra megpróbáltam... ugyanaz a probléma. Sajnos most nem adnak visszatérítési lehetőséget! Egy másik Sonic játékot szeretnék letölteni a fiamnak, ezért kérjük, térítse vissza a $-omat ezért a játékért, vagy javítsa ki. Köszönöm.
Nem működik miért?😯 ha nem működik kérem visszakérem a pénzem. Megint úgy érzem, elpazaroltam a pénzem
Rendben
IS NINCS KI. Csak annyit tesz, hogy kinyit egy fekete képernyőt, és lef*gy. Hamarosan javítsa ki, vagy adja vissza a pénzem.
Ha van kontrollered, ez a játék szórakoztató. Az érintéses kezelőszervek azonban szörnyűek, és a speciális szakaszokhoz még mindig szörnyű dönthető vezérlésre van szükség.
FIGYELMEZTETÉS: Ez egy nagyszerű játék volt, amíg teljesen le nem állt. Nexus5, Nexus7 és LG G4 készülékeken tesztelve. A Lollipop óta nincs más, mint egy üres képernyő az alkalmazás futtatásakor.
Adja meg a kicsinyítés lehetőségét, hogy többet láthassak, és a sonic a bal oldalon maradjon
És szintén kiabálj Anthony D'Ambrosiónak, hogy elmondja, hogyan javítsam ki azok számára, akik még mindig azon tűnődnek, miért nem működik, mindössze annyit kell tennie, hogy teljesen eltávolítja a játékot, majd újra telepíti, és a betöltési képernyő hibája megszűnt, és mindenekelőtt köszönöm SEGA, amiért nem adta fel a Sonic 4 Episode 1-et, és kijavította a hibákat, most már teljesen problémamentesen élvezhetem ezt a játékot, köszönöm szépen SEGA, hogy rock 😄👌👍👏
Csináljatok egy 3. epizódot, megvenném
Mindannyian emlékszünk a sonic csodás napjaira, és bár ez elég szimulálónak tűnik, nehéz játszani az S2-n. A navigáció szörnyű, és a képernyője személy szerint nagyon felforrósodik, pénzkidobás, hacsak a fejlesztők nem javítanak rajta jelentősen.
Tedd szórakoztatóbbá és elérhetőbbé
ez egy nagyon jó játék
Nagy sonic rajongó vagyok
Jó játék, de a hudl 2-n nem játszható hibák jók a telefonomon.
Nos, most, hogy frissítette, nem működik a táblagépemen, köszönöm, hogy szeretem kidobni a pénzt
Korábban ez volt az egyik legjobban kinéző játék a táblagépemen, de az utolsó frissítés után a képminőség jelentősen visszaesett
Sonic 4™ Episode I Arcade tzh
Szerk.: Nem tudom beszerezni az összes smaragdot, de DE! Tökéletesen gyönyörű játék, a kukucskálóim ezzel játszanak, majd játsszák a sonic 4. epizódját, így van értelme
Úgy érzem, nagyon nehéz a Super Sonic-t mobilon elérni.
Sonic 4™ Episode I Arcade mpz